Середа, 18.12.2024, 00:44
 
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Альбоми
Бережани - 17 вересня 2006 року [25]
Карпати - 13-15 жовтня 2006 року [26]
Збараж - 28 жовтня 2006 року [30]
Теребовля - 25 листопада 2006 року [4]
Вистава у дитячому будинку [7]
Кривче - 21 квітня 2007 року [42]
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть наш сайт
 Фотоальбом
Головна » Фотоальбом » Карпати - 13-15 жовтня 2006 року »
Переглядів: 1150 | Розміри: 651x425px/39.4Kb | Рейтинг: 3.0/2 | Дата: 25.12.2007 | iskra
Проглянути фотографію в реальному розмірі

« Попередня  | 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] |  Наступна »

Всього коментарів: 2
21.01.2008
2. Віка [Матеріал]
ГАЛУШКИ.

P.S. Українська національна страва. Готується з такого ж тіста, як і локшина, але більш здобного, котре розкочується в джгут діаметром близько 1 см і ріжеться навскіс скибочками по 0,5 см товщиною. Основний секрет готування галушок полягає в тому, що їх треба залишити на півгодини - годину "зав'янути", після чого їх можна відварювати в сильно підсоленому окропі протягом 20 хвилин. Відварені галушки або злегка обсмажують у свинячому салі зі шкварками, або заливають сметаною або розтопленим салом. Галушки кладуть також у полтавський борщ.


21.01.2008
1. Ігор (Scorpion4uk) [Матеріал]
А це що за страва?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0